Privacybeleid

Informatie over de wijze waarop de praktijk omgaat met persoonsgebonden gegevens leest u hieronder:

Algemeen

Manuele Therapie E.S.®, Molendijk 87 te Oude-Tonge, garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site en van de gegevens die wij van u noteren als u bij ons onder behandeling bent.

Dit betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens (huisarts, specialist, BIG verpleegkundigen, zorgverzekeraars, landelijke database van onze beroepsgroep en overige BIG zorgverleners).

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Persoonsgegevens

In het kader van onze medische (BIG geregistreerde) dienstverlening, legt de Manuele Therapie Praktijk E.S.® gegevens vast, zoals naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummer, uw e-mailadres, uw BSN nummer.

De VMT-geregistreerde van de Manuele Therapie Praktijk E.S.® gebruiken deze gegevens voor de uitvoering van hun geneeskundige, Manuele Therapie E.S.® gerelateerde handelingen.

Hiernaast worden gegevens verzameld over de klachten waarvoor u bij ons onder behandeling bent en eventuele relevante andere klachten of aandoeningen.

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en onbevoegde toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen.

Websites en Cookies

Op www.mtes.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites. Wij maken geen gebruik van Google Analytics.

Wij maken op www.mtes.nl ook geen gebruik van cookies voor opslaan van persoonlijke gegevens of andere tracking.

Wijzigingen

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor ons privacybeleid te wijzigen binnen de wettelijke kaders. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Vragen

Als u vragen omtrent het privacybeleid heeft, stuur dan een mail. Ook als u vragen hebt over uw geregistreerde gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u ons via email benaderen. Wij zijn u graag van dienst.